BOV TROFEE
4 SEPTEMBER 2020

BOV LEKKER ZAKELLIJK by JCI

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie, de ondernemingsverkiezing van Etten-Leur. Een initiatief van en sinds 2001 georganiseerd door JCI Etten-Leur. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Sinds 2015 is een ondernemersverkiezing aan de BOV toegevoegd: de Rabobank Beste Starter Prijs.

Enthousiaste startende bedrijven kunnen zich inschrijven voor de Rabobank Beste Starter verkiezing. Iedereen die vanaf 2018 een bedrijf opgericht heeft kan zich inschrijven. De genomineerden maken niet alleen kans op deze mooie onderscheiding, maar ontvangen ook de uitgebreide bedrijfspromotie rond deze verkiezing. Tijdens de pré-BOV avond wordt uit de genomineerden de winnaar van de Rabobank Beste starter gekozen.

4 & 5  SEPTEMBER 2020

PROGRAMMA

VRIJDAG 4 SEPTEMBER 16.30 - 19.00 UUR

DE ONDERNEMINGSVERKIEZING VAN ETTEN-LEUR!

VRIJDAG 4 SEPTEMBER VANAF 19.00 UUR

VANAF 19.00 UUR GAAN DE DEUREN OPEN VOOR LEKKER VOOR IEDEREEN MET HEERLIJKE DRANKJES, HAPJES EN TOPENTERTAINMENT

ZATERDAG 5 SEPTEMBER 16.00 UUR

LEKKER VOOR KIDS MET KINDERENTERTAINMENT VAN MAX EN MINI EN HEERLIJKE PANNENKOEKEN VAN MOLEN DE LELIE.

ZATERDAG 5 SEPTEMBER 19.00 UUR

VANAF 19.00 UUR LEKKER VOOR IEDEREEN MET HEERLIJKE DRANKJES, HAPJES EN TOPENTERTAINMENT

DE VAKJURY

De  organisatie van BOV & Lekker Etten-Leur heeft veel omhanden, maar gelukkig kan de commissie één taak volledig uitbesteden en dat is de selectie en beoordeling van de BOV-kandidaten.

Die taak rust bij de onafhankelijke jury, wij stellen de vakkundige jury aan u voor:

JOOST VAN ROOIJ

Corporate finance adviseur
Judoc Corporate Finance

Voorzitter Jury

Ik ben Joost van Rooij en ik ben een corporate finance adviseur, die met veel energie, eenvoudig en op begrijpelijke wijze helderheid verschaft in complexe vraagstukken en advies geeft op basis waarvan mijn opdrachtgever vol vertrouwen de juiste keuze kan maken. 

FERDA VAN BENTHAM

Ferda van Benthem
Partner/advocaat letselschade
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Ferda van Benthem, partner en advocaat op het gebied van schadevergoeding bij Asselbergs & Klinkhamer. Letsel na een ongeluk in het verkeer of op het werk. Een medische fout. Allemaal zaken die ik behandel.

KEES VAN HASSEL

Senior Operationeel Manager
Randstad Zuidwest Nederland

Als zoon van een binnenvaartschipper die zijn kinderen niet op een internaat wilde achterlaten, groeide ik op in de regio Rotterdam. Toen mijn ouders op mijn 17e aangaven dat we naar Roosendaal gingen verhuizen moest ik wel even slikken, naar Brabant?! Inmiddels ben ik 45 jaar en geniet elke dag van de gemoedelijke en culinaire inslag van de Brabander. In 2018 kwam ik voor het eerst in aanraking met Lekker Etten-Leur en het waren die twee eigenschappen die ik direct herkende.

HOOFDSPONSOR VAN DE PRÉ BOV EN DE BOV: Rabobank West-Brabant Noord

AANMELDEN VOOR DE BOV?