Wie zijn wij

JCI Etten-Leur is een non-profit netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

JCI Etten-Leur onderneemt veel activiteiten. Naast de maandelijkse vergadering komen de leden bijeen voor activiteiten met een sportief, cultureel, sociaal, culinair of educatief karakter. Zo organiseert JCI Etten-Leur jaarlijks de BOV (Beste Ondernemers Visie), het culinaire evenement Lekker Etten-Leur en verkopen we het Moeierboompke.

De leden hebben belangstelling in zakelijke en sociale netwerken, persoonlijke en internationale contacten, en willen zich daarnaast inzetten voor een positieve verandering in de maatschappij.

Ook projecten opzetten voor goede doelen is voor veel leden een reden om zich bij JCI aan te sluiten en zo iets terug te doen voor de maatschappij. De mogelijkheden zijn oneindig. De overkoepelende factor is “fun”, want het blijft een vrijetijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven.

JCI is gebaseerd op 4 peilers

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je meehelpen om de wereld te verbeteren? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? Wordt lid en verbeter de wereld met lokale, nationale en internationale projecten.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden op zakelijk gebied? JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Je krijgt er in één keer een netwerk van circa 2000 leden bij.

Wil je jezelf ontwikkelen in nieuwe vaardigheden, zoals leiderschap, coaching of bijvoorbeeld teambuilding? Wordt dan lid van JCI Etten-Leur. JCI beschikt over goede trainers binnen de eigen organisatie die je de gelegenheid bieden om voor weinig geld veel te leren.

JCI biedt je tevens de mogelijkheid om internationale contacten op te doen of om je internationale netwerk uit te breiden via Europese conferenties en Wereldcongressen, of door het vervullen van internationale functies.

Onze activiteiten

JCI Etten-Leur onderneemt veel activiteiten met een sportief, cultureel, sociaal, culinair of educatief karakter.

Bloedserieus I Stop menstruatie armoede
Bekijk al onze activiteiten
Lid worden?

Ben jij enthousiast geworden en zet je je graag in voor Etten-Leur en haar inwoners, meld je nu aan!

Aanmelden