JCI Etten-Leur

JCI ETTEN-LEUR

Non-profit netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar


WIE ZIJN WIJ


ACTIVITEITEN


LID WORDEN

Wie zijn wij?

Wij zijn JCI (Junior Chamber International) Etten-Leur, een non-profit netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijk willen ontwikkelen.

JCI Etten-Leur onderneemt veel activiteiten: naast de maandelijkse vergadering komen de leden bijeen voor activiteiten met een sportief, cultureel, sociaal, culinair of educatief karakter. Zo organiseert JCI Etten-Leur jaarlijks de BOV (Beste Ondernemers Visie), het culinaire evenement Lekker Etten-Leur en verkopen we het Moeierboompke.

De leden hebben belangstelling in zakelijke en sociale netwerken, persoonlijke en internationale contacten, en willen zich daarnaast inzetten voor positieve veranderingen in de maatschappij.

Ook projecten opzetten voor goede doelen is voor veel leden een reden om zich bij JCI aan te sluiten en zo iets terug te doen voor de maatschappij. De mogelijkheden zijn oneindig. De overkoepelende factor is “fun”, want het blijft een vrije tijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven. 

 


Wil jij lid worden?


1
Leden
1
JAAR
1
OUD LEDEN
1
GOEDE DOELEN

JCI is gebaseerd op 4 peilers

COMMUNITY

Ben je maatschappelijk betrokken en wil je meehelpen om de wereld te verbeteren? Ben je geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen? Word lid en verbeter de wereld met lokale, nationale en internationale projecten.

BUSINESS

Ben je geïnteresseerd in mogelijkheden op zakelijk gebied. JCI organiseert zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Je krijgt er in één keer een netwerk van circa 2000 leden bij.

TRAINING

Wil je jezelf ontwikkelen in nieuwe vaardigheden, zoals leiderschap, coachen of bijvoorbeeld teambuilding? Word dan lid van JCI Etten-Leur. JCI beschikt over goede trainers binnen de eigen organisatie die je de gelegenheid bieden om voor weinig geld veel te leren.

INTERNATIONAAL

JCI biedt je tevens de mogelijkheid om internationale contacten op te doen of om je internationale netwerk uit te breiden via Europese Conferenties en Wereldcongressen of door het vervullen van internationale functies.

ONZE LEDEN

dorien_3_orig
celine_1_orig
anke_1_orig
sander
niek_orig
martijn_origkopie
marlous_2_orig
marcel_4_orig
mandy-2_2
Ab
Naam event
jamie
1
3
4
jimke
Frans Martens - raadslid
rachella

Vorige
Volgende

WIL JIJ LID WORDEN?


MELD JE DAN NU AAN