Lekker Etten-Leur feliciteert Praxis Etten-Leur als winnaar van de BOV 2019: Beste Franchise Ondernemer!

De beste franchiser ontving de trofee uit handen van winnaar 2018 familiebedrijven Edgar Nelemans. Volgens de jury was de verkiezing van ‘ondernemer met de Beste Ondernemers Visie’ dit jaar een lastige ‘gezien de verschillende branches en de keuze tussen franchisegever en franchisenemer.’ De belangrijkste aspecten voor hen om te beoordelen waren de betrokkenheid, de ruimte voor eigen inbreng en het ondernemerschap in het algemeen. Zij concludeerden vervolgens dat Praxis Etten-Leur, onderdeel van BBB, wat staat voor Beste Brabantse Bouwmarkten, als beste uit de bus kwam.

Praxis-directeur Babice van de Ven is er blij mee. “Ik heb sowieso ‘lekkers’ gehaald vanwege Lekker Etten-Leur, of we nu winnen of verliezen. Bonbons voor al onze personeelsleden. We hebben een fijn team.”

Het juryrapport vervolgde verder met: ‘Ook een compliment voor Miss Troubleshooter Esther de Vroomen en Brownies&downieS Lauri Dictus. Zij hebben de jury laten zien op een goede en zeker ook bijzondere manier als franchiseondernemer actief te zijn’.

Bron: internetbode