Momenteel zijn we allemaal drukdoende om alle coronamaatregelen zo goed mogelijk na te leven. Samen de schouders eronder om zoveel mogelijk mensen te beschermen!

Helaas gaan de maatregelen voor veel ondernemers gepaard met veel onzekerheden, uitdagingen en tegenslagen. Hier worden ook onze sponsoren, toeleveranciers en met name de horeca door getroffen. Dit maakt het voor ons lastig om juist jullie op dit moment te vragen om een bijdrage aan Lekker Etten-Leur en de BOV-verkiezing.

Jaarlijks maken wij samen met jullie allemaal Lekker Etten-Leur tot een succes. Om zo een bedrag in te zamelen voor lokale goede doelen. Zonder de inzet van horeca ondernemers, sponsoren en toeleveranciers is het niet mogelijk Lekker Etten-Leur op te zetten zoals jullie dat van ons gewend zijn. Om deze reden hebben wij helaas moeten besluiten het evenement pas weer plaats te laten vinden in 2021. 

We willen het eerste weekend van september echter niet zomaar voorbij laten gaan en doen ons best voor een geslaagde invulling. Een invulling waarmee we onze lokale horeca kunnen ondersteunen en in het zonnetje kunnen zetten. Want juist zij zetten jaarlijks alles op alles om Lekker Etten-Leur tot een succes te maken. Door het schenken van heerlijke wijnen, samenstellen van prachtige gerechten welke worden gebracht door enthousiast en gastvrij personeel. 

Houdt onze nieuwsbrieven, website en social media dus wel in de gaten! 

Wij hopen dat wij samen met jullie er een Lekker feest van maken in september!

Tot dan!